.pesanan penaja. ;)

Mar 16, 2010

Chapitre 03.4: i dunt believe it was from u.


.WANTED!!.
.Muhammad husni hanafi.
penjenayah paling dikehendaki polis bukit aman .jika tejumpa sila hubungi brother perut besar encik hanafi othman dengan sgera.



this is the ugliest photo of my brother that i can find in my laptop. mcm pakcik cinapek jual sayur yang tertelan peria.
.
.suka sgt membuli saya masa kecik2 dulu.

hehehe. kalau die tgk ni, habeslah. haha.
naseb beliau tidak tahu kewujudan belog ni. huhu.


die bermulut laser, sangat bising, suka tido, perasan muda, kipas-susah-mati manchester united. sepanjang hidup die memg kuat membuli adek2 nya. n sungguh tak disangka2 tyme my birthday haritu, he gave me a pleasant surprise. mule2, igt die nak baling telur n buat prank ke apa. but die buat game mcm treasure hunt tu.

but memg mcm *&^%^&$^ lah sbb die sngaje sorok kan clue2 die kat tmpat2 yang memg tak mungkin akan disentuh oleh saya seperti bantal busuk beliau yang sangat BUSUKKKKKKK sehingga boleh dihidu dari jarak 20km dan perlu dikuarantin di dalam bilik beliau utk megelakkan penyebaran baunya. dan kasut futsal yang baru je dipakainye yang berbau memg sgt KAWWWWWWWW skali. patu en, die siap bagi clue melalui status facebook n myspace die skali. cayalah memg sgt meggunakan teknologi yang ada.

n the last clue memg sgt pedih, he ask me to search for the last paper inside kotak rokok di dalam bilik my other brother, mohsen. i was like *)&*^*&^*&%^%^????! punya lah banyak stock kotak kat dalam tuuhhhh. dah la memg sungguh membenci rokok. bersepah2 pulak tu. puas mencari akhirnya terjumpa juga. n inside the kotak rokok there was a pink post it clue paper with rm50 note with it and it says, "duit tak banyak, nak beli hadiah xde masa....ni je yang ada. happy beday". i can't help but keep smiling. sweet. :)

i know he wanted to buy me a manchester jersey but since uptown tak bukak malam tu he said die bagi jela duit. haha. n that duit kire banyak sbb die still belajar lagi mcm saya juga. terima kasih. this one is the best from u. considering ur not the type yang suka gedik2 na bagi hadiah or surprise. i love this present.
*harap maklum, beliau memg kedekut soal duit bila dengan saya sbb saya pon kedekut dengan beliau*

it may not a branded camera or a designer handbag. but the most important n special thing about ur gift is ur effort in making the treasure hunt gamen the way u give me the present. u makes me search for them. thanks bro, i love it. :D

♥ anda suka? sila tekan ini sini.

3 responsi:

Anonymous said...

weh... lawak apa abang Husni kau nih tak tau pasal kewujudan blog kau??

jawab atau tak gambar anda beristinjak hajat besar akan terbongkar...

-Afique Nordin Arshad-

anish said...

haha sweet ko punye abg tuuh.
y haritu dtg mpoyo poyo kt ktorang tuuu eh?;p

kiko kiki lala said...

afique,
ntah. if die tahu pon, die tak amek port.

anish,
haha. tuh la. tpy die kuat buli ak.
bukan yg tuh. tu abglong. ;)

 

Blog Template by YummyLolly.com