.pesanan penaja. ;)

Apr 14, 2011

Chapitre 4.3: show me ya bff contest.

haaa, ni ha ni, cik akmar punya pasal lah kena buat satu blogpost baru ni. padahal eden malas sungguh nak hapdet. *senyum lebar lebar sampai nampak gigi* eh eh, takde lahh. terima kasih ye awak sebab tag saya. mana lah tau tetbe menang, dapat lah jugak merasa shawl n dress percuma, ye dak? 

baek, kita teruskan agenda kita. 

sebelum tu, 
kalau berminat,
sila klik gamba di bawah untuk ke belog penganjur kontes ye.



tadaaa! ini lah gamba yang saya pilih. 

*kanak kanak riang bermain layang layang tanpa selipar di kaki*


oleh sebab cik Rabab Borhanuddin yang pakai baju kurung polkadot tu tak berapa nak suka elemen elemen yang berunsur jiwang mahupon romantik sebab dia geli geli, jadi saya akan cuba sebaik mungkin untuk tidak menulis apa apa yang yang ada elemen sebegitu. 


baek, dear cik NurulBadiah Lai _____ (insert some compliment here *bodek bodek sikit*),


have you ever encountered a person who you can act all silly & do random things together?
a person who'll walk back with you after class, while reciting impromptu-made poems together out loud?
a person who'll play kites with you together, wearing baju kurung, without shoes, while running around like 6 year old at a field?
a person who'll go with you to stadium, full of unknown sweaty people, to watch an important match in Malaysia's history?
a person who'll accept to go with you to a random trip to someplace right after you finish your class?


beliau lah orang nya itu.


pagi pagi, tatkala semua masih lagi dalam mood baru bangun tido, kami berjalan ke kelas dengan ketawa yang begitu kuat sampai pecah keheningan pagi.
malam malam, tatkala berjalan pulang ke bilik, kami cuba menahan semua kereta yang lalu di sepanjang jalan, dan ketawa setiap kali melihat riak muka pemandu tersebut
tatkala bosan berjalan, kami berkejaran berlari lari sepanjang jalan.


aku tahu kaw tak suka kucing, kucing dekat sikit, kaw jerit.
aku tahu kaw tak reti melintas jalan, kalau ade kereta dekat, kaw jerit.
aku tahu kaw takut hantu, bile orang takotkan, kaw datang compartment aku mintak teman.
aku tahu kaw senang sangat adrenaline rush, pantang ade benda seronok sikit, dah eksaited eksaited lompat lompat kat dalam bilik.
aku tahu kaw tak sedar pon kita ada assignment tak pon kena print exam slip untuk final, tak pon exam midterm kita bila, infact aku rasa kaw tak sedar pape pon. x)


tapi kaw lah,
teman sebilik,
teman berborak,
teman sekelas,
teman ketika makan,
teman ketika dirundung masalah hati,
teman menonton bola,
teman ketawa,
teman bershopping,
teman kongsi kongsi idea fashion,
teman melunaskan idea utnuk membuat prank,
teman lewat ke kelas,
teman masa involve teater,
teman __________. (dah la, saya penat nak tulis lagi, you get the idea) 


Kiko  = the mastermind, the one who set the idea.
Rabab= the pioneer, the one who put the idea into action.


together we are one fine pair, aite?


sekian. B)


ps: saya tag ---> fawh, niklisa, ana.
♥ anda suka? sila tekan ini sini.

2 responsi:

amiey.N said...

alaaaaaaaaa sweetnya korang !

kiko kiki lala said...

hihihi. mana ada sweet sweet. xO

 

Blog Template by YummyLolly.com