.pesanan penaja. ;)

Apr 1, 2011

Chapitre 4.1: i keep on dreaming. that's the least i can do.

hello encik belog, kali ni saya nak cakap ngan awak pasal setuff setuff yang saya dok berangan konon konon nak beli bila berkemampuan nanti. hee. 


1) Alexa's Mulberry inspired handbag. :O *nganga luas luas sambil kua drools*
  • handbag ni memang dah merata dah wanita wanita kat dalam lookbook pakai. kasi bikin ati panas lagi envy tatkala melihat mereka memakainya. so far, yang dicari paling murah rm65 kat blogshop. but yang the october punya paling lawa but mahal sampai beratus ratus wa cakap sama lu. mana nak korek duit ni? T.T

*yang ni alexa tuh*

seyes wa cakap sama lu beg ni pakai baju pape pon boleh bikin lawa terus your whole outlook. 


2) Messenger handbag *ntah saya tak tahu orang panggil dia ape* & miu miu inspired handbag. 

  • handbag ni pon ade ala ala alexa yang kat atas tu punya style tapi bit different sikit. but still lawa. yang miu miu tu nampak classy sikit berbanding yang miu miu. but still both lawaaaaaaaaaaa. 

*ni yang messenger bag tuh*

and some inspirations..


 *ni yang miu miu inspired*

cantik! nak menangis sebab harga mahaaaaaaaal. tapi boleh kan kan nak beli? saya dah la takde proper handbag? atleast beli bia yang bagus terus kan kan? haha. 

okeh, bab handbag dah habes berangan. lepas ni kita berangan kasut pulak ye puan puan. 

*picture courtesy of the october blogshop. click here to see more*

♥ anda suka? sila tekan ini sini.

2 responsi:

solo molo said...

mesti banyak bag kan ???


entry terbaru >
http://solomolo.blogspot.com/2011/04/bila-semua-bercerita-tentang-april-fool.html

kiko kiki lala said...

haha. takde lahh.

thanks. will read ur entry. :)

 

Blog Template by YummyLolly.com