.pesanan penaja. ;)

Mar 22, 2011

Chapitre 3.4: of unfinished assignment & burned eyes.

dear Encik Belog,
sekarang saya sedang berusaha menyiapkan last assignment saya sebelum saya menghadapi finals. phewww! naseb saya dah settlekan sume keje2 lain. 


maaf encik belog, saya MEMANG busy. takde masa saya nak layan awak.
lagipon saya ada encik Muncit, encik Diary, familya, kawan kawan, teater performances n studies yang saya kena layan sejak beberapa minggu tanpa henti. mereka memang gedik semacam. tak bagi peluang langsong untuk saya layan awak. 


lepas saya siap assignment, saya selesai tasmi' n dah habes semua kelas untuk semester niyh,
saya layan awak punya lahh.walopon saya ada final pulak yang kena hadap. *tengok pengorbanan saya terhadap awak encik Belog*


oke lah awak, nanti saya borak borak dengan awak lagi yee. saya nak layan Hamletmachine niyh. kejadah haram mind-boggling sangat cerita die. hebat sangat pakcik Muller yang dok reka cerita niyh. huish huish.


okeh, papai encik Belog. :)

♥ anda suka? sila tekan ini sini.

2 responsi:

Cik Paten. said...

kiko asyik post blog cakap busy je . bila nak jumpa kenalkan encik muncit kiko plak ? haha :P

kiko kiki lala said...

hahaha. sbb memg busy ngan byk hal pon. hee. nnty one day, insyaAllah, kite knal kn encik muncit tu. malu lahh. :")

 

Blog Template by YummyLolly.com