.pesanan penaja. ;)

Feb 17, 2011

Chapitre 2.6: serabut

khamis. 17/2.
1 map quiz.
1 assignment to submit.
1 term paper.
1 theatre practice.

malam malam saya sekarang dipenuhi latihan latihan teater. kire anda boleh cakap saya takde life sekarang sebab week saya full dengan latihan je. saya takde masa nak berborak dan bergosip dengan kawan kawan. saya takde masa untuk keluar shopping. saya takde masa nak study *ecece bajet kalau ade masa konon konon stady la kan*. saya takde masa nak baca buku cerita. saya takde masa nak jumpe dengan encik muncit. dan saya takde masa nak balik rumah. banyak sangat bende saya miss sekarang. 

haish, kadang kadang kita plan schedule kita baek baek pon, things can go wrong kan?

after khamis ni, saya ade lagi beberapa perkara yang kena settle:-
1. teater "Cherita Anak Siapa"
2. teater "Boleh jahhh"
3. Phonetics & Phonology IPA skill tests.
4. Midterm 2 for Mass Comm
5. Class Play "Everyman"
6. RASOK Presentation

dan beberapa perkara yang mungkin timbul selepas saya menulis menaip post ini.
1st half sem saya rasa macam lapang sangat. tulahh, gembira sangat goyang goyang kaki tiap tiap malam. kan dah kena. hamek kaw, 2nd half sem ni hampir tercungap cungap saya nak dapatkan udara segar. 

apa saya merepek ni? satu hapak nota pon saya tak baca lagi ni. :O
babai awak awak semua. doakan saya dapat jawab exam & quiz. terima kasih. 

♥ anda suka? sila tekan ini sini.

2 responsi:

amiey.N said...

bz nya cik kiko ! ;p


cik cik, awak punya theater yg banyak2 tu tayang dekat mana? nak tengok jugak. takde nampak adv punn :(

kiko kiki lala said...

haha. skrg dah dekat final memg stat busy.

teater sy yg 24th tu kat aikol. yg 28th feb/1st march tu kat main audi. :)

 

Blog Template by YummyLolly.com