.pesanan penaja. ;)

Jan 31, 2011

Chapitre 1.8: saya mahukan ini. oyeah!

wahh. dah berhabuk belog aku ni. sorry guys, i dah lama tak hapdet my blog yuuuu. i kan artis-wanabe kena lah kononkonon busy memanjang. zzzzzz. okeh, memang aku ade banyak hal pon minggu minggu lepas. dengan midterm ape sume. sekarang dah start cuti midsem, makanya banyak lah masa aku nak merepek kat encik belog aku ni kan kan. 

baeklah, aku sedang mencari bende alah ni sekarang. 






hari tu ade jumpa dekat bazaar yang sentiasa-bukak-dan-tak-retireti-nak-tutup dekat dekat mosque square yang menghala ke library UIA tuhhh *baca dengan satu nafas sahaja*. tapi malangnya tiada saiz. akak yang jual tu cakap nak call kalau stock baru sampai tapi keharam jadah die tak tepontepon dan aku pon busy mengalahkan perdana menteri minggu ni jadi tak sempat nak singgah kat tapak bazaar tu *walaupon hari hari aku lalu time nak pegi kelas*. maka, tak dapat lah eden nak membeli nya kan. kesimpulannya disini, aku kenalah cari sendiri kat luar. 

hari tu ade jumpe dekat zara tapi tahu tahu lah kan, dah nama pon zara mesti mahal tahap bapak punya. memandangkan aku ni memg dasar kedekut tahi hidung masam dengan pendapatan sekadar mengharapkan duit biasiswa, memang lah aku tak beli. lagipon yang dekat bazaar tu jual rm40, murah dan kualiti bagus sehebat zara oke *sekarang dah menyesal gila tak beli kat situ. wuwuwuwu~* jadi aku akan cari lah yang macam tu dengan harga yang murah jugak.

sekarang niyh ramai dah pakai maxi skirt niyh. even hijabis fashionistas pon pakai. lawaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sangat *aku letak banyak 'a' untuk emphasize kan kelawaan tersebut* mesti ramai dah ade punya, aku je yang baru terhegeh hegeh nak cari. dengki tahu tak?

baek, mari kita jamu mata tengok gambar gambar yang aku dah google kat google (?). kite tengok camna depa ni pakai maxi skirt ni haa.


*hana tajima pon pakai ogehhh*


ade jugak maxi skirt yang lain tapi setakat ni aku mahukan seperti di atas yang cotton jersey punya. 



cantik bukan? nak satu nak satu nak satu jugak!
baekkkk. itu sahaja aku nak cakap. 
adios amigos!



♥ anda suka? sila tekan ini sini.

2 responsi:

Faatinn said...

nak jugak!

azalia hjsalleh said...

dh jd trend masa kini
pakai skirt mcm tuh
nampak simple & really sweet
utk kamo sesuailah
kita gemok , x lawa kot na pakai ;(

 

Blog Template by YummyLolly.com