.pesanan penaja. ;)

Jan 8, 2011

Chapitre 1.3: ye, aku sengal. memang pon.

aku selalu je letak gamba yang huduh2 kat profile pic aku kat facebook. ade sikit sikit je, mungkin dalam dua tiga gambar lah yang gaya aku yang boleh diconsiderate lagi. tapi aku bukan selalu tuka profile picture pon. malas upload. haha.

ni gamba profile terbaru aku. tengok lah muka sengal sekor sekor. hohoho.


STOP MOURNING!!! 


gambar ni di ambil before kitorang perform teater 10 minutes yang bertajuk "Unheard" sempena Censerve Award & Price Giving Ceremony. Ini time tengah bersiap siap lah konon nya. kitorang tengah sebut line sorang kawan kitorang sebab cara dia sebut line tu sangat lawak. tiap kali habes practice mesti kitorang asek nganjing cara die sebut line tu.  

jangan terpedaya dengan muka sekor sekor dalam gambar niyh. muka aku lebih hodoh dari tu namun lebih comel mungkin. ini semua after dah di make-up. syukur make-up kali niyh tak setebal masa aku berlakon cerita "Hikayat Cari Jodoh" sem lepas. serius gila tebal semua orang kena make-up time tu. dan si atuk yang kat tengah tu, takde lah tua pon. muka sebenar dia memang lain. So, respect sama make up artis. bukan nye slalu dapat make-up, bila ade teater n special occasion je aku akan pakai.  

baeklah, mungkin kalau aku rajin, *yang kemungkinan nya sangat lah tipis, dalam 0.01% je* aku akan cerita pengalaman aku berteater dan berdrama. seronet weyh! cume tu lah, aku niyh memang dasar nya dilahirkan dengan naluri kemalasan yang sangat kuat. maka nya, mungkin sampai bila lah baru aku hapdet pasal tu. 


dah dah banyak nye aku merepek. lalalala~
♥ anda suka? sila tekan ini sini.

4 responsi:

Mr. Swift said...

Eh eh dah putih SIKIT. Haha. :p

kiko kiki lala said...

hahaha. tu make up lah.
n effect pengcahayaan.
tapi kalau nak bnding time skola. time skola aku memg gelap gila lah. :D

hamzah ian said...

cun ah

kiko kiki lala said...

hamzah,
terharuu. terima kasih. haha.

 

Blog Template by YummyLolly.com