.pesanan penaja. ;)

Dec 10, 2010

Chapitre 12.9: kenangan itu indah bukan?

aku dah lama teringin nak cerita macam macam kisah yang berlaku sepanjang perjalanan aku menginjak usia remaja. ya, aku sedang maksudkan kisah kisah aku & rakan batch aku semasa di sekolah menengah dulu dulu. aku rasa experience dan memories tuh makin banyak & menarik lagi sebab kita semua duduk sekolah asrama penuh. kite spent banyak masa kita dengan kawan kawan lebih dari famili kita sendiri. kita membesar sama macam satu famili besar. 

haish. rindu pulak zaman sekolah. *lap mata konon tengah berair*

jadi aku akan cube cite kisah kisah ini semua kat dalam belog. at least insyaAllah, kalau aku panjang umur, aku boleh lah baca balik apa yang telah aku lakarkan kat belog aku ini perihal zaman zaman sekolah dulu. 

tapi ini cuma niat aku sahaja. aku belum laksanakan lagi pon. aku baru je ter-triggered. sebab baru tadi aku come across one piece of paper yang aku & bestfriend aku, a'an si gigi besi tulis pasal highlight events & happenings yang berlaku time time kita kat sekolah dulu. aku rasa nak tergelak bila baca semula.


 dari kiri: damiot, a'an, shaenga, nader, rai.




indah nya kenangan zaman sekolah. :')


♥ anda suka? sila tekan ini sini.

8 responsi:

Raji berkata said...

dh lama xnampak baju sekolah
huahua

kiko kiki lala said...

tu la pasal.
tgk gamba terus nostalgia sebentar. :P

Mr. Swift said...

Hahaha, apsal tetiba plak entri ni aku nak komen. agaknya aku pun tertarik kut. gila nostalgia wehh, mentee! haha

kiko kiki lala said...

eleh, poyo lah kaw selama ni tamau komen. hmph!
tu la pasal. dah la kaw mentee yg tak berguna. bek tak payah ade mentee. =.= AGAGAGGAGA

Mr. Swift said...

Hahaha. eh mentee macam aku lah bagus. xmenyusahkan mentor. LOLZ. Eh mmg nak komen pn. cakap org pulak.

anish-chan said...

Waaaaaaaah baju sekolah! haha rinduuuuu weh :p

kiko kiki lala said...

rosy, eleh.
mentee kebenda cmtu.
cikgu nafisah asek tnye aku je mana kaw menghilangkan diri. :P

kiko kiki lala said...

anish,
yup, me missing the moments too dear. :')

 

Blog Template by YummyLolly.com