Chapitre 12.8: ini lagi satu sebab aku terharu dekat kaw

hoi orang orang kampung!
nak tau cite tak?
saya dapat award.  
hebat kan hebat kan?
*muka jakun sambil tarik hidung tinggi tinggi konon bangga lah tu*

TEKS UCAPAN PENERIMAAN AWARD:
sejujurnya, ini lah kali pertama saya menerima sebegini. 
*padahal selama ni malas nak pegi amek & buat* 
saya betul betul tak sangka saya layak mendapat award.
 terima kasih lah kepada ustaz arip kerana sudi memberi saya award ini. 
*lap lap tisu kat mata yang tak berair*



a.Berikan satu nickname untuk saya [ pemberi award ] .
ustaz arip. sejak dari forum lagi aku panggil kaw macam tuu.

pesanan kepada pembaca: jangan terpedaya dengan nama nickname niyh. konon je ustaz tuuu. padahal...*tak sanggup nak smbung ayat.


b.Berikan ucapan kpd pemberi award .

*menangis teresak esak kerana perasaan haru yang melampaui batas*
*buat bunyi sembur sembur hingus kat tisu*


tak sangka kaw angap aku belog aku niyh cantikkkkk. 
comel macam tuan dia kan kan?
*sila angguk!*

c.Listkan 6 artis/band/group yang korang minat .


MIKA.
MIKA
MIKA
MIKA
MIKA
MIKA

hahahahhaha. gila obses. fine, tipu lah tu.

banyak sebenarnya. tp takpe, baru baru ni aku dok denga lagu depa ni je.
aku beduk je la amek dorang ni je: 

owl city

Mumm Ra

Avenged sevenfold

Feist

The Smiths

Bruno Mars

Jack Johnson

Adele


la roux

 Alamak terlebih sudah. biaq pi lahh. minggu niyh aku dok denga yang ni je. 



d.Bagi award ni kepada 10 blogger yang mempunyai blog yang cantik dan cun .

.shalina.
.diha.
.ana.
.fawh.
.kamil.
.kartika.
.niklisa.
.kak sarah.
.nusaibah.
.faat.

----> sorg laki sesat disitu. HAHA

Comments

seiichirosano said…
aku terharu dapat kawan macam kau
























tipu je :p
sha :) said…
aku pun terharu :')














*tbe2..ahaha ;D*
mynameisdiha said…
haha. thanks weh! yeay adele! favorite jugak! sep sep! ;D
kiko kiki lala said…
arip,
zzz.









kaw igt aku akan percaya kata dusta kaw? hmph!
kiko kiki lala said…
sha & diha. hehe. jgn lupa amek okies.
farzana said…
thanks cik kiko(:
anish-chan said…
Feist, adele, la roux tuuu best x lyn?:D
nusaibah said…
slm. kiko :D
thnkyou! nnt kt buat deh.
bru dpt survey. line intrnt itd lajuu.
skrg xley buat. ad clss jap g. ^^
kiko kiki lala said…
anish,
yup yup. best lah bagi aku. but dunno about u. semua tu diff genres. :)
kiko kiki lala said…
saibah,
oraitooo. welcome. hihihi.
itd mest lah laju. nama pon tempat it. kehkehkeh. :)