Chapitre 12.7: aku terharu dapat kawan macam kaw.



okeh, aku terharu gila kat kaw ustaz arip.
terharu nyaaaaaaa aku dapat kawan macam kaw.
*terharu gila sampai habes satu kotak tisu premier aku*
tak sngka kaw care sangat sampai buat post khas utk aku.
siap dedikasi lagu kampung halaman aku.
kaw macam tahu tahu je ape yang tersimpan jauh dalam sanubari aku niyh. 
*ayat geli mintak penampar*

kawan kawan lain yang tak tahu, sila lah rujuk di link ini:

sambil sambil tu jgn lupa nikmati lagu yang enak merdu yang beliau dedikasi kan utk saya ye. 

HAHAHAHA. 
xD

Comments

sha :) said…
*gelak guling2*
HAHAHA XD
kiko kiki lala said…
HAHAHA.
sengal gila kan kawan aku tuhhh. -.-
seiichirosano said…
aku sentiasa caring dengan kau la, hahahaha
kiko kiki lala said…
zzzzzzzzzzz.
geli geli. HAHA. x)
chittysarah said…
lagu terbaik~~

tekejut ni*
lalalala~~
kiko kiki lala said…
HAHAHA.
tulah pasal. tak pasal pasal dikatakan ade kg halaman kat situ pulak. ;p