.pesanan penaja. ;)

Dec 8, 2010

Chapitre 12.7: aku terharu dapat kawan macam kaw.



okeh, aku terharu gila kat kaw ustaz arip.
terharu nyaaaaaaa aku dapat kawan macam kaw.
*terharu gila sampai habes satu kotak tisu premier aku*
tak sngka kaw care sangat sampai buat post khas utk aku.
siap dedikasi lagu kampung halaman aku.
kaw macam tahu tahu je ape yang tersimpan jauh dalam sanubari aku niyh. 
*ayat geli mintak penampar*

kawan kawan lain yang tak tahu, sila lah rujuk di link ini:

sambil sambil tu jgn lupa nikmati lagu yang enak merdu yang beliau dedikasi kan utk saya ye. 

HAHAHAHA. 
xD
♥ anda suka? sila tekan ini sini.

6 responsi:

sha :) said...

*gelak guling2*
HAHAHA XD

kiko kiki lala said...

HAHAHA.
sengal gila kan kawan aku tuhhh. -.-

seiichirosano said...

aku sentiasa caring dengan kau la, hahahaha

kiko kiki lala said...

zzzzzzzzzzz.
geli geli. HAHA. x)

chittysarah said...

lagu terbaik~~

tekejut ni*
lalalala~~

kiko kiki lala said...

HAHAHA.
tulah pasal. tak pasal pasal dikatakan ade kg halaman kat situ pulak. ;p

 

Blog Template by YummyLolly.com