.pesanan penaja. ;)

Dec 26, 2010

Chapitre 12.12: aku malas hapdet sebab aku tiada masa.

minggu ni paling hectic galactic lahh. macam2 berlaku. tapi buat masa niyh, saya malas nak cerita lagi. tengah tiada mood n masa. pape pon, teater haritu dah settle. more pictures n story later. malas. lagipon gamba takleh nak upload masok dalam laptop sebab terlupa bawak cable. hihihi.

haaa. lagi satu weyhh. ahad niyh saya akan pergi tengok malaysia lawan indonesia final piala suzuki asia. oyeahhh! eksaited gila. saya dengan rabab melompat lompat sampai pukul 4 pagi dalam bilik masa dapat tahu kitorang akan pegi tengok game tu kat stadium. esok nya sebelum masuk kelas, sebok kecoh kecoh sambil lompat depan classmate sebab eksaited punya pasal. 

saya penah skali je masuk stadium sebelum ni itupun kecik kecik dulu. tengok selangor main. jadi memang teringin nak merasa feel masuk stadium. yeahhh.

baek lahh, saya dah penat. chao chin cau. :)


♥ anda suka? sila tekan ini sini.

4 responsi:

n i k l i s a said...

so hows the feeling?
ko ke yg laser? hahah

kiko kiki lala said...

gila best weyhh.
takan sama feel tu dengan tgk kat tv even kaw pkai tv hd pon. :)

aku suro org tu laser. hahah. x)

Fxysche Nas said...

org baru..nk bc entry bru ..
=D ngeee

kiko kiki lala said...

heee, tenkiu.
sila sila. :D

 

Blog Template by YummyLolly.com