.pesanan penaja. ;)

Dec 14, 2010

Chapitre 12.10: kalah menang itu adat. tapi kami tak kalah lagi. HAHAHA

bila cakap bola. mesti tahap ke-eksaited-an aku akan meningkat. aku memang minat tengok bola sepak lagi lagi Barclays Premier League tu memandangkan pengaruh kuat famili dari kecik. tapi aku tak lah sehebat peminat laki sampai kan semua player yang wujud kat dalam mana-mana liga , sejarah ape kejadah semua, statistik kebenda pon dorang tahu.  aku rasa orang yang tak tengok bola, they miss something big in their life. macam tak makan ayam lah, dorang tak merasa nikmat daging ayam tuu yang enak lagi berlemak. fuuuuhhhh. tapi bukan semua boleh makan ayam kan, kadang-kadang ada yang alergik patu ade orang macam kanak-kanak kat third world country memang lah tak merasa kan kan. *bersyukur sebentar*


malangnya, tu bukan isu yang aku nak bentangkan pada hari ini. sebaliknya, aku ingin bersorak gembira atas kemenangan team kesayangan aku, The Red Devils keatas team yang bukan calang-calang hebat, si Arsenal tuhh. Oyeahhhhhhh! *lompat lompat gembira* Maaf lah kepada rakan rakan yang terasa kalau aku memang buat korang rasa saket hati sebab tunjuk kegembiraan yang berlebih-lebihan. Bukan apa weyhh, lu before game bukan main lagi kutok kutok team gua. gua senyap je lah, sebab gua pon tak tau lagi gua punya team boleh confirm menang ke tak. tapi sekarang gua punya team sudah menang, memang sakit la gua bantai sama luu. sape suroh lu kutok kutok team gua kan. kehkehkeh. 


aku semangat gila balik rumah sebab nak tengok game MU lawan Arsenal ni. yang si Rabab pon semangat tido umah aku jugak sebab die pon nak tengok. siap pakai baju Arsenal lagi time malam tu. kesian beliau. 

                  


gembira memang lah gembira. menang lawan team kuat kan. 
tapi lepas ni lawan team kuat jugak. so, tak leh nak gembira sangat. next game pon memang tak leh miss. mesti tengok jugak.



aku dulu penah minat jugak team Chelsea. time zaman zaman ade Uncle Gianfranco Zola dulu dulu. aku memang kipas susah mati beliau lah konon nya. padahal time tu aku masih lagi peringkat budak budak hingusan, baru nak start gila bola, alaa macam baru baru nak up lah katakan. tapi even time tu aku dah sokong MU. kehkehkeh. ;p

yah, mari kita tunggu next week.

n may the best team win. 

♥ anda suka? sila tekan ini sini.

6 responsi:

Mr. Swift said...

Hahaha. mari lah tggu next week. siap ah korang! :D

fawh said...

glory glory man united ! XD

Viper Feireira said...

ala2, tggu team2 dr london bangkit kalahkn man u kt reverse fixture nnti......haha......chelsea, arsenal, spurs, even west ham n fulham.......eh, west ham da kalahkn man u, so dorng di excusekn la dlu.......hahaha.....lets just see how far man u can go....boleh x match ngn 49games unbeaten record....hahahaha....all london united......haha

kiko kiki lala said...

roselaini,
baek baek. siap lah korg jugak.HAHA. xP

kiko kiki lala said...

fawh,
yahhhhh! glory glory man united. :DD

kiko kiki lala said...

rahman,
alaaa. tu kalah bukan epl lahh. tak kireeeeeee.
kalau tak kalah kalah mcm best jeee.
kehkehkeh.

 

Blog Template by YummyLolly.com