.pesanan penaja. ;)

Dec 6, 2010

Chapitre 12.4: akibat terlalu berseronok


haha. okey, result final sem 1 saya teruk gila. *naseb baek dah dapat scholar kalau tak memang harapan lah nak dapat satu* tapi nak buat apa memang saya main main macam tak hengat dunia punya sem niyh. kesah memang lah kesah kan. cume saya memang dah expected result yang jatuh terjelempok macam niyh. hihihi. *boleh ketawa lagi maknanya oke lah tu*

yang pasti bukan dean's list. yang pasti masih lagi lebih 3.0. yang pasti lagi bawah dari 3.5. saya rasa dr. ammar die lepaskan geram kat paper final saya sebab slalu datang lewat jadi die bagi markah yang teruk teruk. *nak cari salah orang laen pulak*. memang patut sape suroh datang lewat ke kelas beliau. 

harapan untuk sem sem yang akan mendatang:-
1. tidak lagi mempamerkan perangai seperti di sem  1 yang lepas
2. fokus dalam kelas.
3. buat assignment betul betul.
4. jadi macam kat cfs dulu. asal lect mintak opinion mesti gatal nak bagi & angkt tangan.
5. senang cakap atleast belaja lah betul betul bukan mcm sem niyh satu hapak pon tak tau hingga lah final baru reti nak bukak buku.


kesimpulannya, jadilah hermione granger. yah yah! ;)




akhir kata, even result macam pal** tapi esok masih ada. kehkehkeh.



♥ anda suka? sila tekan ini sini.

10 responsi:

Viper Feireira said...

hahaha, esok masih ade........im in more deeper shit.....so, same2 next sem jadi budak rajin masuk klas......hahahahaha

kiko kiki lala said...

hahaha.
tulahh. kaw pon. better change our attitude. jgn pontng dahhh.
moga kite berjaya next sem. xP

[muni] said...

all the best :)

asy.z said...

soq dgn dr ammar ek? hahaha, dia bg aku E kot. T___T.

kiko kiki lala said...

muni,
thanks thanks. u too dear!

kiko kiki lala said...

asyraf,
beliau kasi aku B. tapi aku rse aku buat time final baek punya tau.

aku slalu lmbt kelas die ohh. xP

asy.z said...

tu ah, aku pon rasa bleh buat jgak. bila tgk2 blik, markah utk grade E 39 ke bawah tp, carry marks aku dah 38. n aku x bg kertas kosong kat dia masa final. hahaha. dia silap tanda kot, nak mintak recheck pasni.huhuhu.

aku slalu dtg awal. hahhaha :P

damia afandi said...

saya pun xdpt dean's list... saye pun entah... sem satu sgt bengong.. hu2...next sem fight back!

kiko kiki lala said...

asyraf,
woahhh. gila lahhh tak logik nya pakcik ammar ni. memg patut pon kaw recheck balik ni. ;p
n goodluck.

kiko kiki lala said...

damia,
baek baek! kita boleh. HAHA.
aina dean's list seperti biasa. :P
*aku jeles*

 

Blog Template by YummyLolly.com