.pesanan penaja. ;)

Nov 15, 2010

Chapitre 11.5: final fight

cuti saya patut nya dah lama dah bermula. tapi...wuuuuuu~ tak boleh nak bercuti sangat since kerja writing masih belum lagi siap niyh. haish haish. 

ramai gila budak budak yang amek writing yang belum siap lagi kerjaaaa. ramai terpaksa menapak kat uia semata mata nak siapkan oh. 

malas nya. malas nya. boleh tak kalau saya nak pejam mata patu celik celik je terus siap asgnment tu? *wishful thinking betul lah*

pesanan buat mereka yang bakal ambil subjek niyh: tolong jangan buat kerja last minute. buat lah kerja writing tuh time kelas. sir shamsul tak heran punya lah. baek buat kat kelas pelan pelan. serius! *buat muka garang dengan dahi kerut kerut*


♥ anda suka? sila tekan ini sini.

0 responsi:

 

Blog Template by YummyLolly.com