Chapitre 11.15: exam blues.




*gambar sekadar hiasan*




dengar cerita result final exam sem 1 kua 6/12.

.
.
.
.
aku cool je. 
.
.
.
.
betul lah. aku cool.
.
.
.
.
hey, aku tak kesah punya.
.
.
.
.
.
FINE FINE! jom nganga mulut besar besar sebab lagi seminggu je lagi niyh!!

serius aku cuak nak mati tahu tak dah la exam jawab macam harammm sambil banyak bermain main sewaktu musim final siap pergi jalan jalan dengan rabab serta umi tak hengat dunia confirm result pon macam haram punya matilah aku nanti cemana niyh kalau result teruk. *nak kaw takde fullstop punya. sila baca n sebut dengan satu nafas sahaja* 

kenapa aku rasa result teruk?
1. aku tak tau apebende pon yang aku belaja *oke, tipu. aku tahu lah sikit sikit*
2. selalu je datang lewat masok kelas, especially kelas yang pagi pagi tu tak pernah nye awal. naseb dua dua kelas tu carry mark oke
3. walaupon aku faham ape yang aku belajar tapi aku tak fully acknowledge semua ilmu tu, membazir waktu je belaja.
4. carry mark macam !@#$%^&. wuwuwuwu. tolong simpati & nangis sekarang!
5. aku rasa memang aku tak buat betul betul lah sem niyh. rasa boleh buat lagi bagus tapi malas punya pasal. 
5. alaaaa, tak payah bagi alasan lahhh. dah ade instinct cmtu.


kasi campak je result sem 1 & sem 2 kat foundation cfs nilai tuuu. kalau result spm tak menjamin apa apa time foundation, result foundation pulak tak menjamin apa apa masa degree ni. kecuali kalau nak apply scholar lahh. *eh eh, amek balik result, apply scholar patu kalau dah dapat baru p campak balik*

baek baek. untuk tidak membiarkan rasa menyesal membiak dengan lebih banyak di dalam lubuk hati adalah lebih baik sekiranya kita buat betul betul untuk sem 2 ni serta sem sem yang akan datang. at least kalau niat dah ada, mungkin Tuhan akan tolong kasi up sikit result n bukak hati setiap lecturer untuk kasi markah lebih. aminnn aminnn. 

doakan aku ye rakan rakan. semuga rakan rakan lain dapat result baek jugak la hendaknya. hoho. pape pon kite still boleh harapkan yang terbaek.

akhir kata, majulah belia untuk negara. adios!



Comments

n i k l i s a said…
good luck kiko!
redha jer.hehe