.pesanan penaja. ;)

Nov 8, 2010

Cahpitre 11.3: plans

yeay! cuti dah makin hampir. boleh lah start berangan nak buat ape kan kan?
cuti kali niyh lama jugak lebey kurg sebulan. yipeeeeeee. boleh lah kite bergembira sambil menari nari. wohooo!


aktiviti yang mahu dilakukan semasa cuti nanti:
1. kemas bilik yang serabot itu.
2. tolong umi kemas kemas rumah juga. 
3. baca buku yang tak terbaca baca lagi tu.
4. belajar memasak *haish, demi masa depan*
5. membawa adik berjalan jalan. *yeay!*
6. berjumpa rakan rakan lama *macam dah lama sgt jeee. kununs*
7. qada' tido dengan sepuas puasnya 
8. buat movie & drama marathon. 
9. format laptop, kemas folder2 laptop yg gila serabot. ;l
10. cat bilik kasi cantek. heeeee. 
11. tukar layout belog. 
12. beli sedikit baju baru.


juga juga mahu keluar!
1. sleepover di kolej nader dan tolong beliau shopping dress.
2. main di taman layang layang bersama wajdi, anis pedot dan damia (serta lain2 yg mahu sertai)
3. berjumpa dengan aliaa dan pah *tak tahu lagi mahu pergi kemana*
4. pergi ke genting bersama fatin dan semua di atas *mungkin lah. masih lagi tengah plan*
5. pergi ke big bad wolf booksale on 12th to 17th november dan beli buku sebanyak mungkins. ;DD
6. belanja adek, si abg chik menuntun wayang. *yeay!*


setakat itu sahaja kot. yang pasti nya tak sbaaaaar mahu cuti. 
♥ anda suka? sila tekan ini sini.

0 responsi:

 

Blog Template by YummyLolly.com