Chapitre 12.3 : book worms

dear enchik belog,

i think i am too obsess membaca buku english skrg. betul. rasanye abang dan kakak librarian kat cfs iium nilai tu da busan agak nye melihat kehadiran saya meminjam, merenew dan memulangkan buku. haha. oh, sempena cuti seminggu niyh saya da pinjam 3 buku kat library tu.
1. smoke and mirrors by neil gaiman
2. the great fire by shirley hazzard
3. bag of bones by stephen king

dan juga buku cik aan yg saya pinjam hari tu ade lg satu yang belum habis baca lagi
1. howl's moving castle by diana wayne jones

dan buku2 little black dress book cik damia yang dah berkurun saya pinjam tapi tak terusik sedikit pon.
1. perfect image by marisa heath
2. falling out of fashion by karen yampolsky

buku frum aina utk bmw research:
1. night by elie wiesel. (pasal the holocaust)

oh ya. saya baru habes baca buku pudarnya pesona cleopatra by habiburrahman el shirazy.
sangat mengharu kan. saya habeskan ms otw salam tren frum nilai to sentul. buku tu nipis je.

p/s : ade satu abang librarian tu asek senyum2 je bila tgk saya masuk library or ble p counter. haha. ape lg. saya pon flirt2 la beliau dengan melontarkan senyuman menggoda saya yg bisa mencairkan hati sesiapa yg memandang nye. ;D

Comments

Tasnim Jamal said…
wah kiko!..ko sedang menuju ke arah menjadi bangsa dunia pertama..teruskan usaha k!
*ika* said…
lawak la anda.
saya memg begitu sejak kecil.
cinta saya terhadap buku begitu mendalam. hahah. :D
::mynme'sazm:: said…
jgn layan brader tu. ahahaha.
bek lyn buku :P
ejah said…
which abg librarian ? hahahah ;p
fawh said…
cis curangg!
*ika* said…
azam,
haha. memg la. ak memg layan buku je r.

ejah,
yg tgi. n de misai. knal tak?

fawh,
skali skala. flirt je. ;DD
sweetiegem <3 said…
hello!i love ur blog skin!!

check out wad am i selling at further post..lovely dress~~sweet n lovely..FREE POSTAGE!

http://www.sweetiegem86.blogspot.com